Clement neemt beslissing over toekomst van beloften die mee mochten op stage

Philippe Clement op persconferentie

De voorbije weken kregen enkele jonge wolven de kans om zich te tonen bij Club Brugge. Zeven beloften mochten proberen de technische staf te overtuigen op training en in de oefenmatchen en intussen heeft Philippe Clement zijn oordeel klaar over de zogenaamde trainees.

09 juli 2019 12:48 - Onze nieuwe coach zou volgens Het Laatste Nieuws beslist hebben om
Charles De Ketelaere, Ignace Van der Brempt, Brendan Schoonbaert en Maxim De Cuyper ook na de oefenstage bij de A-kern te houden.

Siemen Voet, Eric Appiah en Mathias De Wolf keren dan weer terug naar de beloften. Vertoeven ook nog in de A-kern: Cyril Ngonge en Noah Fadiga. Zij komen in aanmerking voor een uitleenbeurt om meer speelgelegenheid te krijgen en wat extra ervaring op te doen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.