Clement over titelstrijd: “Er zullen meer kandidaten zijn dan Genk en Club Brugge”

Philippe Clement op persconferentie

Philippe Clement heeft een persconferentie gegeven voor het begin van de competitie. De oefenmeester van Club Brugge spreekt onder meer over de titelstrijd komend seizoen.

26 juli 2019 14:26 - “Hoe ik de concurrentie zie?”, begint Clement op de webstek van Club. “Het zal moeilijk worden dit jaar. De eindrace naar de titel zal wat langer duren en er zullen meer titelkandidaten zijn dan enkel Racing Genk en Club Brugge.”

Club Brugge start tegen Waasland-Beveren. “We zijn uiteraard nog aan het bouwen aan een nieuw voetbalverhaal, maar we kunnen nu al tevreden zijn met wat we zagen van deze groep. We leren uit de foutjes die gemaakt werden in de voorbereiding en maken elke dag progressie”, aldus Clement.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.