Clement ziet drie grote uitdagers in ongetwijfeld spannende titelstrijd

Salto Dennis en Club-fans op achtergrond (Club Brugge - Gent)

Club Brugge wil en zal straks ongetwijfeld weer een gooi doen naar de landstitel, maar de concurrentie belooft nog een stuk steviger te worden dan vorig seizoen. Dat is ook het idee van Philippe Clement.

09 juli 2019 19:24 - Vorig seizoen moest blauw-zwart enkel naar latere kampioen Genk kijken, nota bene het ex-team van onze T1, maar komend seizoen zullen er ongetwijfeld nog meer titelkandidaten naar voren treden: “Het is heel duidelijk dat Anderlecht veel beter voor de dag zal komen dan vorig jaar”, kijkt Clement voor de camera van Sportweekend in zijn glazen bol.

“Als Anderlecht z’n normale niveau haalt, is het altijd titelkandidaat. Genk zal ook meedoen want met de Champions League zijn er de voorbije maanden heel veel centen binnengekomen en bij Standard is het het tweede seizoen van Michel Preud’homme en ik weet dat de machine dan kan beginnen te draaien. Ik denk dat het een heel interessant seizoen kan worden voor iedereen”, laat onze hoofdcoach optekenen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.