Club Brugge beste van België, Kompany-effect maar van korte duur

Club Brugge verkoopt de meeste abonnementen in België, zo laat Het Laatste Nieuws weten. Bij RSC Anderlecht was er een korte piek door de komst van Vincent Kompany, maar daarna viel het terug.

04 juli 2019 07:38 - Begin juni lagen de cijfers 10% hoger van vorig jaar bij paars-wit. Na de aankondiging van Vincent Kompany was er aldus even een korte piek. Daarna viel het echter stil. Momenteel zijn er zo’n 11.900 seizoenskaarten verkocht. Na de komst van Vlap was er wel weer een boost merkbaar.

Club Brugge verkocht eind maart al 10.000 abonnementen en momenteel staat de teller op 23.200, het meeste in België. Er zijn er nog maar 800 over dus de supporters moeten snel zijn.

KRC Genk heeft er 16.000 verkocht en KAA Gent volgt op de voet met 15.000. KV Mechelen en Beerschot weten nog niet wat de toekomst in petto heeft maar hebben respectievelijk 9.900 en 6.700 abo’s verkocht. Onderaan staat Moeskroen met 300 seizoenskaarten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.