‘Club Brugge gaat concurrentie aan met Rangers voor nieuwe aanwinst’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge is zich flink aan het roeren op de transfermarkt. Blauw-Zwart haalde al verschillende transfers binnen, maar is nog niet klaar met shoppen. Volgens het Tsjechische iSport wil Club verdediger Simon Deli.

09 juli 2019 13:17 - De Ivoriaanse verdediger maakte afgelopen seizoen indruk bij Slavia Praag. Zo schakelde hij met de Tsjechen onder andere KRC Genk uit in de Europa League na de indrukwekkende 1-4 zege bij de Limburgers. Club Brugge moet echter wel afrekenen met Glasgow Rangers.

De Schotten gaan naar verluidt vol voor Deli. De Ivoriaan heeft nog maar één jaar op zijn contract en kan weg voor gelimiteerde transfersom van zo’n 2,5 miljoen euro. Slavia-voorzitter Jaroslav Tvrdkik bevestigde alvast de interesse op Twitter. ‘In de komende uren zal onze voetbalgod, Simon Deli, beslissen of hij ons voorstel accepteert of voor een nieuwe uitdaging gaat’, klinkt het.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.