‘Club Brugge krijgt aanbieding voor gewezen recordaankoop Rezaei’

Kaveh Rezaei lijkt een jaar na zijn transfer naar Club Brugge de club alweer te verlaten. Volgens Het Nieuwsblad wil ex-club Sporting Charleroi de spits een oplossing bieden.

31 juli 2019 07:14 - Rezaei kwam voor vijf miljoen euro over van de Carolo’s, indertijd een recordbedrag. De Iraanse spits kwam echter nooit uit de verf bij Club Brugge. Nu is er een oplossing in de maak en wil Charleroi de aanvaller terug naar Mambourg halen.

Rezaei heeft nog een contract tot 2022 bij Club Brugge en Charleroi wil de aanvaller huren van Blauw-Zwart. Bij de Carolo’s moet hij Victor Osimhen doen vergeten. In het shirt van Club Brugge kwam de aanvaller maar tot één doelpunt, een penalty tegen Zulte Waregem.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.