Club Brugge maakt geen kans en gaat zwaar onderuit tegen AZ

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Nadat RSC Anderlecht ferm de boot inging tegen het Nederlandse Ajax (5-2), is ook Club Brugge zwaar onderuit gegaan. AZ was met 5-2 een maat te sterk voor Blauw-Zwart.

06 juli 2019 17:16 - Al na 12 minuten moest Club Brugge tegen een 2-0 achterstand aankijken. Gudmundsson en Stengs zorgden ervoor dat AZ meteen op een dubbele voorsprong kwam. In de tweede helft liep AZ verder uit.

In een tijdspanne van tien minuten scoorde de Nederlanders drie keer. In de 60e minuut scoorde Boadu, in de 64e Johnsen en in de 69e Druijf. Pas in het laatste kwartier van de wedstrijd kon Club Brugge wat terugdoen.

Aanwinst Sobol gaf een kwartier voor tijd de assist voor de
eerredder van Openda en vijf minuten voor tijd was het Jelle Vossen die de 5-2 eindstand kon vastleggen. Een zware domper voor Club Brugge.

Club 1ste helft: Horvath; Van der Brempt, Mechele, Voet (35’ Schoonbaert), Peres; Amrabat, Vanaken, De Ketelaere; Appiah (35’ Fadiga), Rezaei, Danjuma

Club 60ste minuut: Shinton; Mata, Mitrovic, Kossounou, Sobol; Fadiga, Amrabat (75’ Voet), Rits, De Cuyper; Vossen, Openda

Basisopstelling AZ: De Boer; Svensson, Vlaar, Wuytens, WIjndal; Midtsjø, Til, Koopmeiners; Stengs, Boadu, Gudmundsson.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.