‘Club Brugge ontvangt nieuwe tester en mogelijke opvolger Nakamba’

Marvelous Nakamba (Club Brugge - Zulte Waregem)

Het ziet er naar uit dat Marvelous Nakamba op weg is naar de exit bij Club Brugge. Het Nieuwsblad meldt dat Blauw-Zwart met Mamadou Diatta alvast een nieuwe tester op proef heeft.

16 juli 2019 15:44 - Diatta is een verdedigende middenvelder en kan dus als mogelijke opvolger voor Nakamba worden binnengehaald. Nakamba aast op een vertrek en stuurde zijn kat op training. De Zimbabwaan staat onder meer in de belangstelling van Aston Villa.

Vrijdag heeft Club Brugge een generale repetitie voor het nieuwe seizoen met de Brugse metten. Daarin neemt Blauw-Zwart het op tegen de nummer drie van Portugal, Sporting. Het is niet duidelijk of Diatta daar zijn kans krijgt om zich te bewijzen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.