Club Brugge stelt weer nieuwe partner voor: “Een logische keuze”

Bart Verhaeghe speech

Club Brugge krijgt veel kritiek door de samenwerking met gokbedrijf Unibet. Blauw-Zwart stelt op de officiële kanalen na DSM, iQuu en Evian weer een nieuwe partner voor met Easykit.

02 juli 2019 13:20 - ‘Easy kit is al 25 jaar marktleider in het aanbieden van zelfbouwpakketten op maat voor verwarming, ventilatie, sanitair, zonnepanelen en elektriciteit’, zo staat te lezen op de webstek van Club Brugge. Marketing Manager van Easykit Roel Van den Eynde is in de wolken met de samenwerking. “No Sweat/No Glory zou perfect de slogan kunnen zijn van Easykit.”

“Onze klanten plaatsen zelf hun technieken met de ondersteuning en training van hun eigen Easykit coach. Na de inspanning (sweat) mogen onze klanten fier (glory) zijn, ze hebben namelijk zelf hun installatie geplaatst. Als marktleider in onze sector is het ook een logische keuze dat we een ploeg kiezen die al jaren aan de top staat in het klassement. We supporteren al 25 jaar voor onze klanten, al jaren voor het veldrijden en nu ook voor Club Brugge!”, aldus Van den Eynde.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.