‘Club Brugge wijst bod van 8 miljoen af en mikt op meer dan 10 miljoen’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Na de komst van Percy Tau kan het goed zijn dat Club Brugge een aanvallende kracht verkoopt. Arnaut Danjuma wordt al een tijdje in verband gebracht met Italiaanse clubs, maar ook Emmanuel Dennis kan een transfer maken.

30 juli 2019 06:52 - Volgens Het Belang van Limburg is er concrete interesse uit Rusland en zou er inmiddels ook al een bod zijn binnengebracht op Dennis. Blauw-Zwart heeft naar verluidt een bod gekregen van acht miljoen euro, maar de club heeft die aanbieding geweigerd.

Club Brugge mikt op een bedrag van meer dan tien miljoen euro. De Nigeriaanse flankspeler heeft een basisplaats onder Philippe Clement en wordt gezien als een belangrijke kracht. Club wil hem voorlopig ook niet kwijt.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.