Club Brugge wil zich nog versterken op drie posities: ‘Dat blijft prioritair’

Mannaert laat zijn goed hart zien Zelfs op een regenachtige dag zoveel lachende gezichten

Club Brugge roerde zich al flink op de transfermarkt, maar Het Belang van Limburg meldt dat Blauw-Zwart zich nog wil versterken op drie posities.

31 juli 2019 07:16 - Club Brugge is vooral op zoek naar een nummer zes en staat dicht bij een nieuwe doelman. ‘Club blijft prioritair op zoek naar een nummer 6 en bereikte eerder al een persoonlijk akkoord met doelman Jean Butez. Ook voor de linksbackpositie blijft het alert’, klinkt het.

De Uruguyaan Fede Ricca staat naar verluidt bovenaan het lijstje om de linksbackpositie te versterken en de concurrentie aan te gaan met Eduard Sobol. De aanvoerder van Malaga zou gratis een transfer kunnen maken door een clausule in zijn contract.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.