‘Club dreigt nog een sterkhouder te verliezen, dit keer aan AS Roma’

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Met Wesley Moraes en Stefano Denswil zag Club al twee sleutelpionnen de aftocht blazen in Jan Breydel en ook een derde sterkhouder flirt tijdens deze drukke zomermercato nog altijd met een transfer.

15 juli 2019 11:10 - Zo zou, althans volgens Het Laatste Nieuws, Arnaut Danjuma op belangstelling kunnen rekenen van AS Roma. De gereputeerde Italiaanse (top)club zou in onze Nederlandse flankaanvaller een optie zien om de naar China vertrokken Stephan El Shaarawy te vervangen.

Het goede nieuws voor blauw-zwart is dat de Romeinse club nog een aantal andere (flank)spelers in het vizier heeft en bovendien zou Danjuma flink wat moeten kosten. Bij AS Roma zelf klinkt het dat er op de 22-jarige winger een prijskaartje van 12 à 14 miljoen euro kleeft, maar de kans is groot dat Club meer wil vangen voor het goudhaantje met de fluwelen traptechniek.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.