Club trekt met kern van 22 naar Beveren en recupereert in één klap twee spelers

Club-spelers vieren (Club Brugge - Standard)

Philippe Clement heeft zijn selectie bekendgemaakt voor de eerste competitiematch van het seizoen in en tegen Waasland-Beveren. Onze coach neemt 22 spelers mee naar de Freethiel.

26 juli 2019 12:57 - Meest opvallende namen in de selectie zijn die van Kaveh Rezaei en Jelle Vossen, die de voorbije weken nog sukkelden met kwaaltjes. Brandon Mechele is er morgenavond niet bij waardoor de Kroaat Matej Mitrovic zo goed als zeker de honneurs mag waarnemen aan de zijde van Simon Deli.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.