Clubfans amuseren zich rot met opvallend nieuwigheidje van Clement

Club-fans in Jan Breydel (Club Brugge - Gent)

We zagen het al na de Brugse Metten en ook gisteren was het van dat: de wisselspelers van Club die na de match nog aan de bak moeten om de nodige loopoefeningen af te werken. Tot groot jolijt van de fans in het Beverse uitvak die de spelers luid toejuichten en bezongen.

28 juli 2019 17:51 - Onder het toeziend oog van physical coach Eddie Rob moesten Siebe Schrijvers, Sofyan Amrabat, Dion Cools, Loïs Openda, Thibault Vlietinck en Odilon Kossounou in de lengte van het speelveld op de Freethiel aan de bak. Schrijvers, Openda en Vlietinck kregen nochtans de nodige speeltijd.

De geleverde inspanningen werden luid ondersteund door de nog nagenietende meute in het bezoekersvak. De fans scandeerden luidkeels de namen van de zich in het zweet rennende spelers en die wisten dat overduidelijk te appreciëren. Een brede glimlach, een dankbaar applausje samen juichen met de fans, op die manier is het aangenaam (uit)lopen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.