Nakamba stuurt zijn kat naar training en probeert zo transfer te versieren

Nakamba wijst (Club Brugge - Zulte Waregem)

Terwijl Philippe Clement met zijn bijna volledige spelerskern de laatste rechte lijn van de voorbereiding induikt, is het bij blauw-zwart nog steeds wachten geblazen op Marvelous Nakamba. Wat is er aan de hand met onze krachtige middenvelder?

15 juli 2019 12:53 - De 25-jarige Nakamba werd na zijn deelname aan de Africa Cup vandaag op training verwacht in Knokke-Heist, maar de nummer 6 uit Zimbabwe stuurde zowaar zijn kat naar de oefensessie. Samen met zijn entourage probeert de Clubspeler op die manier een transfer te forceren.

Het Duitse FC Köln en het Engelse Aston Villa, dat eerder ook al Wesley Moraes wegkaapte, zouden volgens HLN al een concreet bod uitgebracht hebben, maar dat voldeed niet aan de verwachtingen van het bestuur. Coach Clement gelooft in Nakamba en zou hem dan ook graag aan boord houden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.