Coach heeft al meteen waarschuwing in petto: “Wie dit niet is, zal het snel aan den lijve ondervinden”

De Bock en Clement

Philippe Clement mag misschien een ietwat soft imago hebben, maar onze nieuwe coach laat zeker niet met zich sollen. Aan de vooravond van de opener van de competitie tegen Waasland-Beveren zette hij de boel zelfs al meteen flink op scherp.

27 juli 2019 11:19 - Dat een trip naar de Beverse Freethiel geen gezondheidswandeling is, bleek de voorbije seizoenen al. Vorig jaar geraakte blauw-zwart zelfs in eigen Jan Breydel niet voorbij de Waaslanders. Als waarschuwing kan dat tellen.

“Ik blik nooit graag terug in het verleden, maar in het vooruitzicht van onze eerste wedstrijd doe ik dat toch. Het is voor onze groep, zeker voor diegenen die er afgelopen seizoen bij waren, eigenlijk een zegen dat Club niet verder kwam dan een 1 op 6. Het zijn naakte cijfers en ze duiden aan dat deze wedstrijd zich zeker niet als makkelijk aankondigt”, aldus Clement.

“Ik reken er dus op dat iedereen wakker zal zijn om deze eerste opdracht tot een goed einde te brengen. Wie dit niet is, zal het snel aan den lijve ondervinden. Ze zullen vervangen worden door bankzitters die wél wakker zijn”, was onze coach tijdens zijn persconferentie meteen heel erg duidelijk.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.