Custovic geeft toe na nederlaag Club Brugge: “Nadien werden we overklast”

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge won met 1-3 op het veld van Waasland-Beveren. Na afloop gaf coach Adnan Custovic een reactie tegenover Sporza.

28 juli 2019 09:08 - Custovic zag Waasland-Beveren op voorsprong komen. “Ik ben blij over de organisatie die we in de eerste helft hadden. Het strafschopdoelpunt gaf ons vertrouwen nadat we een kwartier lang in de verdrukking zaten”, vindt de oefenmeester.

“Voetbal hangt echter af van details en op exact dezelfde wijze kregen wij ook een strafschop tegen”, gaat Custovic verder. “Nadien werden we overklast, maar ik kan mijn spelers niets verwijten. We hebben gestreden met de wapens die we hebben, maar Club was op alle vlakken beter”, geeft hij eerlijk toe.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.