D-day: Club kent straks tegenstander in Champions League, dit zijn de opties

© Champions League

Belangrijke dag voor Club Brugge want om 12 uur komt onze eerste Europese tegenstander uit de trommel. In de derde voorronde van de Champions League treffen we hoe dan ook een stevige opponent.

22 juli 2019 09:45 - De vier potentiële tegenstanders ogen loodzwaar: FC Porto uit Portugal, Dinamo Kiev uit Oekraïne, het Tsjechische Viktoria Plzen of het Griekse Olympiakos of PSV Eindhoven of FC Basel uit Zwitserland.

Onze heenmatch wordt afgewerkt op dinsdag 6 of woensdag 7 augustus, de terugmatch volgt één week later op dinsdag 13 augustus. Belangrijk: mocht blauw-zwart al meteen uitgeschakeld worden, is het toch zeker van een plaatsje in de groepsfase van de Europa League.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.