De loting is een feit: Club treft Dinamo Kiev in derde voorronde kampioenenbal

Champions League

De kogel is door de kerk: Club mag het in de derde voorronde van de Champions League opnemen tegen Dinamo Kiev. Een zware dobber, maar dat het geen evidente loting zou worden, was op voorhand duidelijk.

22 juli 2019 11:25 - Blauw-zwart neemt het op dinsdag 6 of woensdag 7 augustus eerst thuis op tegen de topclub uit Oekraïne en trekt een week later op dinsdag 13 augustus richting de hoofdstad van eerder genoemd land om er de kwalificatie af te dwingen. Hieronder het overzicht van de loting:

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.