De Sutter beleefde mooiste moment van zijn carrière bij Club: “Fantastische week”

Mooi eerbetoon aan Tom De Sutter

Tom De Sutter zullen we dit seizoen niet meer kunnen bewonderen in de Jupiler Pro League. De intussen 34-jarige targetspits zakte af naar Royal Knokke FC in de tweede amateurliga, maar blikt nog eens terug op zijn avonturen als profvoetballer.

22 juli 2019 14:57 - Onze ex-aanvaller, die tussen 2013 en 2015 het shirt van blauw-zwart droeg, heeft het bij Sporza onder andere over de mooi(st)e herinneringen die hij overhoudt aan zijn carrière. “Wat mij het meeste zal bijblijven? Die week met Club Brugge waar we de beker wonnen en Europees het heel goed deden. Dat was een fantastische week”, aldus De Sutter.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.