De Vlieger ziet nu al duidelijke titelfavoriet: “Zij staan het verste”

Geert De Vlieger (analist)

Het seizoen is nog maar net afgetrapt en de analisten bekijken nu al wie de grootste titelkandidaten zijn. Ook Geert De Vlieger geeft tegenover De Morgen zijn mening.

28 juli 2019 10:29 - De voormalige doelman van de Rode Duivels ziet Club Brugge als absolute titelfavoriet. “Als je nu bekijkt waar alle ploegen bij de start van de competitie staan en je moet daaruit afleiden wie kampioen wordt, dan is het antwoord toch Club Brugge?”

“Anderlecht heeft nog een lange weg af te leggen, daar zijn we het over eens. Racing Genk speelde een goede Supercup, maar ze gaan ook Champions League spelen, wat toch een extra belasting is. Bovendien halen de nieuwe jongens nog niet het niveau van vertrekkers als Trossard en Malinovsky”, aldus De Vlieger.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.