Derde grote uitgaande transfer (bijna) een feit: dit bedrag vangt Club voor Nakamba

Marvelous Nakamba (Club Brugge - KRC Genk)

Er is al heel wat inkt gevloeid over een mogelijke transfer van Marvelous Nakamba naar Aston Villa en intussen is de deal bijna in kannen en kruiken. Club Brugge krijgt 12 miljoen euro voor de Zimbabwaan.

26 juli 2019 09:08 - Volgens Het Laatste Nieuws zitten de onderhandelingen tussen blauw-zwart en de nieuwkomer in de Engelse Premier League in de beslissende fase. De 25-jarige Nakamba zelf zou nu al in Engeland vertoeven met het oog op zijn medische testen. De deal zou vandaag zelfs al helemaal rond kunnen zijn.

Voor Club komt er zo een einde aan een weinig aangename soap want een nukkige Nakamba was de voorbije periode onwettig afwezig om zo zijn felbegeerde transfer te kunnen forceren. Philippe Clement liet nochtans verstaan dat hij nog rekende op de krachtige middenvelder uit Zimbabwe.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.