Krépin Diatta dreigt competitiestart te missen

Krepin Diatta van Sarpsborg 08 naar Club Brugge

De prestaties van Krépin Diatta in het shirt van Senegal op de Africa Cup mogen we als geweldig bestempelen, maar het feit dat onze flankaanvaller de finale heeft bereikt, heeft ook negatieve gevolgen voor Club Brugge.

18 juli 2019 10:57 - Ons 20-jarig goudhaantje treedt vrijdag aan in de finale tegen Algerije en dat terwijl blauw-zwart met de Brugse Metten de laatste rechte lijn richting de competitie aansnijdt. Een dikke week na het treffen met Sporting Lissabon wacht namelijk al de eerste match met inzet in en tegen Waasland-Beveren.

Een partij die Philippe Clement zal moeten voorbereiden en in principe ook zal moeten afwerken zonder Diatta. Die is na een lang en slopend seizoen namelijk aan wat rust en vakantie toe. Volgens Het Laatste Nieuws wachten Club Brugge en Philippe Clement voorlopig af alvorens in samenspraak met de speler te beslissen wanneer die zich opnieuw op de club moet melden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.