Ex-Club Brugge-speler een optie voor Belgische clubs? “Ik sluit niks uit”

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Ricardo van Rhijn speelde een seizoen bij Club Brugge waarna hij werd verhuurd aan AZ. Vervolgens ging hij definitief naar de Nederlandse club. Na twee seizoenen in een reserverol kijkt de verdediger uit naar een transfer.

04 juli 2019 15:16 - Tegenover zijn managementbureau Wasserman laat van Rhijn zich uit over zijn toekomst. “Er wordt veel geïnformeerd en er zijn ook al clubs die zich officieel hebben gemeld, maar daar was ik, of mijn gezin, nog niet enthousiast genoeg over”, vertelt de transfervrije verdediger.

“Daar waren clubs bij uit de Eredivisie en clubs die op het hoogste niveau in België of Turkije spelen”, gaat hij verder. “Ook vanuit de MLS is er interesse getoond. Het moet een stad en een omgeving zijn waar mijn vrouw en kind zich ook fijn voelen. Op dit moment sluit ik niks uit. Ik wacht rustig af wat er gaat komen en dan zal ik samen met mijn gezin en mijn management een beslissing nemen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.