Ex-Clubspeler Dirar stapt woedend van het veld na fluitconcerten van eigen fans

© RMC Sport

Vorig seizoen werd Nabil Dirar een paar keer in verband gebracht met een terugkeer naar Jan Breydel, maar uiteindelijk koos de 33-jarige flankspeler ervoor om bij het Turkse Fenerbahçe te blijven. Een keuze die hij zich inmiddels misschien al flink zal beklagen…

31 juli 2019 08:53 - Dirar ligt namelijk flink overhoop met de fans van de Turkse topclub. Tijdens een met 6-1 verloren oefenpot tegen de Duitse grootmacht Bayern München werd onze ex-speler, die van 2008 tot begin 2012 de blauw-zwarte kleuren droeg, continu uitgefloten en op de korrel genomen.

De zichtbaar woedende Marokkaanse international bereikte na 72 minuten zijn kookpunt: hij trapte de bal over de zijlijn en stapte verontwaardigd van het veld. Uiteindelijk konden zijn coach en ploegmakkers hem alsnog overtuigen om de match uit te spelen. Bekijk de beelden hieronder:

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.