Fenomenaal: Club op zucht van 24.000 (!) abonnees

Club Brugge tifo (Club Brugge - Gent)

Dat het blauw-zwarte publiek steevast trouw op post is, blijkt ook weer dit seizoen. Een kleine week voor onze start van de competitie is de kaap van 24.000 abonnementen – de maximale capaciteit – al bijna gerond.

22 juli 2019 18:01 - Wie nog geen seizoenskaart in zijn bezit heeft en er alsnog eentje op de kop wil tikken, kan zich maar beter haasten want op de clubwebsite lezen we dat er nog welgeteld 100 abonnementen te koop zijn.

Wie over een abo beschikt, mag na de Brugse Metten ook gratis de thuismatch in de derde voorronde van de Champions League tegen Dinamo Kiev bijwonen. Nog dit: bij elke thuismatch zijn er ook nog 2.000 tickets beschikbaar voor de vrije verkoop.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.