Geraakt hij fit of niet? Race tegen de klok voor Mechele, vervanger staat al klaar

Nog twee keer slapen en we mogen onze eerste opdracht van het nieuwe voetbalseizoen aanvatten op het veld van Waasland-Beveren. Of Club op de Freethiel zal kunnen rekenen op Brandon Mechele is evenwel nog een vraagteken.

25 juli 2019 11:46 - Onze centrale verdediger was er in de Brugse Metten al niet bij en is ook twijfelachtig voor de opener van de competitie in Beveren. De 26-jarige Mechele sukkelt met de achillespees en wordt door Club klaargestoomd voor de eerste match van het seizoen, zo meldt Het Laatste Nieuws. Als de Rode Duivel niet fit geraakt, start Matej Mitrovic in principe in de basis.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.