Hoe erg is het vertrek van Wesley en Denswil? Peter Vandenbempt oordeelt

Vormer - Wesley - Denswil - Cools

Met het vertrek van Wesley Moraes en Stefano Denswil boette Club aan de nodige kwaliteit en ervaring in in het tussenseizoen, maar hoe erg is het nu dat beide belangrijke basisspelers er straks niet meer bij zijn? Peter Vandenbempt gaat er op in.

26 juli 2019 15:12 - “Wesley was ongelooflijk belangrijk. Maar ik denk dat een spits van het type Wesley belangrijker was in het systeem van Ivan Leko dan in dat van Philippe Clement, omdat die toch enigszins anders zal gaan spelen”, luidt het oordeel bij Sporza.

“Zijn vervanger, David Okereke,  heeft al een goede indruk gelaten. Het is wel heel straf dat Club Brugge, weliswaar voor veel geld, opnieuw zo’n goeie spits vindt als vervanger van Wesley”, meent Vandenbempt.

Het vertrek van Denswil is dan weer een niet te onderschatten gegeven volgens de voetbalstem van de radio: “Die is de afgelopen jaren toch één van de allerbeste centrale verdedigers geweest. Heel belangrijk in het uitvoetballen en een persoonlijkheid. Hij was een leidersfiguur.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.