Horvath verwelkomt concurrentie bij Club: “Ze mogen die jongen halen”

Ethan Horvath (Club Brugge - Antwerp)

Ethan Horvath lijkt bij Club Brugge te gaan blijven. De goalie liet weten bij Blauw-Zwart te willen blijven. Ook laat de Amerikaan tegenover Het Nieuwsblad weten de concurrentie niet te schuwen.

04 juli 2019 14:53 - De naam van Jean Butez wordt volop genoemd bij Club Brugge. “Dat kan ik toch niet controleren. Ze mogen die jongen halen, geen probleem, ik zal hem goed verwelkomen. Uiteindelijk moet ik gewoon tonen dat ik het verdien om eerste keeper te zijn”, vertelt Horvath.

Club Brugge wil het contract van Horvath verlengen. “Ik sta dicht bij een verlenging, dat klopt. Echt geweldig. Ik was heel blij toen dat voorstel op tafel kwam. Het is toch een soort van beloning, een signaal dat ze blij zijn met je prestaties.”

“En voor mezelf een extra motivatie”, gaat de sluitpost verder. “Het afgelopen seizoen was al fantastisch. Ik knokte terug na een moeilijk jaar, kon me tonen in de Champions League en met de nationale ploeg ook op internationaal niveau. Ik hoop dat ik op dat elan kan voortgaan.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.