Horvath vol lof over Club Brugge en Clement: “Dat is fantastisch”

Philippe Clement (Club Brugge - KRC Genk)

Ethan Horvath staat naar verluidt dicht bij een conctractverlenging bij Club Brugge. De Amerikaanse sluitpost is ook lovend over de club en de terugkeer van Philippe Clement.

04 juli 2019 15:24 - Tegenover Het Nieuwsblad laat Horvath zich uit over Clement. Ik kende hem natuurlijk al als assistent, twee jaar geleden werkten we hier nog vijf maanden samen. Het is fantastisch dat hij terug is. He’s an awesome coach.”

“Niet alleen op het veld, maar ook ernaast”, gaat Horvath verder. “Hij wil er zeker van zijn dat alles goed zit in je hoofd, want alleen dan kan je optimaal presteren. En je ziet het op training: iedereen amuseert zich en het niveau ligt hoog. So far so good!”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.