Jan Breydel nog nooit zo snel uitverkocht, Vormer bedankt fans op erg originele wijze

© Club Brugge

Het Jan Breydelstadion zal ook de komende maanden weer kolken van de sfeer, met dank aan onze gepassioneerde en hondstrouwe fans. Club krijgt ook dit seizoen weer de steun van 24.000 abonnees en de abonnementen vlogen nog nooit zo snel de deur uit als dit seizoen.

30 juli 2019 18:49 - Ter vergelijking: na het kampioenenjaar 2018 duurde het twee weken langer alvorens alle abonnementen aan de man waren gebracht. Om de supporters te bedanken voor deze recordprestatie deed onze kapitein Ruud Vormer een specialleke, bekijk hieronder welke leuke stunt hij uithaalde:

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.