Jordy Clasie, in 2018 nog kampioen met Club, heeft nieuwe club gevonden

Jordy Clasie in actie (Club Brugge - Zulte Waregem)

De internationale transfermarkt draait op volle toeren en inmiddels heeft ook Jordy Clasie alweer een nieuwe club beet. Na uitleenbeurten aan Club Brugge en Feyenoord kiest de 28-jarige Nederlandse middenvelder nu voor een avontuur bij AZ.

23 juli 2019 10:17 - Onze kleine, maar vaardige ex-speler, die in 2018 mee de titel pakte onder het bewind van Ivan Leko, tekent in het Nederlandse Alkmaar een contract tot 2021 met optie op nog een extra seizoen.

Clasie neemt zo definitief afscheid van het Engelse Southampton. In Brugge kwam hij in het (kampioenen)seizoen 2017-2018 aan 25 wedstrijden, daarin scoorde hij één keer en leverde hij twee assists af.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.