Kost(te) “egocentrische tunnelvisie” en “gebrek aan realiteitszin” Danjuma een toptransfer naar Engeland?

© Glenn Bogaert

Arnaut Danjuma wordt nog steeds in verband gebracht met een transfer tijdens deze zomermercato, maar de Nederlandse flankaanvaller zijn huidige attitude zou niet bepaald helpen om geïnteresseerde clubs te overtuigen.

30 juli 2019 09:42 - Zo schrijft Het Laatste Nieuws dat het Engelse Bournemouth een oog had laten vallen op onze 22-jarige linksbuiten. De club uit de Premier League zou zich de voorbije weken stevig geïnformeerd hebben over Danjuma en vervolgens afgehaakt hebben. Het gevolg van zijn iets te zelfbewuste houding?

“Sinds hij een jaar geleden uitgroeide tot een hype is Danjuma de zin voor realiteit verloren”, schrijft Clubwatcher Niels Poissonnier in HLN. “Als Danjuma straks nog hoopt te vertrekken of z’n plek niet wil verliezen aan Diatta, schakelt hij best snel zijn egocentrische tunnelvisie uit”, luidt de fikse waarschuwing aan het adres van onze winger.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.