Krépin Diatta bereikt met Senegal finale Africa Cup na owngoal van Gentspeler

Voor Krépin Diatta is het tot nog toe een geweldige zomer want onze Senegalese winger doet het met zijn land voortreffelijk op de Africa Cup én heeft nu zelfs de finale van dat prestigieuze landentoernooi bereikt.

15 juli 2019 10:51 - Onze pijlsnelle en technisch vaardige ruwe diamant en zijn landgenoten vloerden in de halve finale Tunesië en dat nota bene dankzij een owngoal van Dylan Bronn (AA Gent) in de verlengingen. Krépin Diatta kwam 68 minuten in actie en mag zich nu opmaken voor de finale tegen Algerije. Dat was in de halve eindstrijd met 2-1 te sterk voor Nigeria. Veel succes Krépin!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.