Locaties voor laatste twee oefenmatchen bekend én leuk extraatje voor abonnees

Kijk LIVE naar Club Brugge - FC Groningen

Nu de zomerstage achter de rug is, kijkt Club Brugge nog twee teams in de ogen alvorens het in de Brugse Metten een generale repetitie houdt met het oog op het nieuwe seizoen. Intussen is ook bekend waar de komende twee oefenpotten zullen plaatsvinden.

08 juli 2019 13:35 - Op vrijdag 12 juli neemt blauw-zwart het op tegen het Kroatische Lokomotiva Zagreb. Een duel dat zal plaatsvinden in Deinze, meer bepaald in het Burgemeester Van de Wielestadion. Op maandag 15 juli komt Union SG dan weer over de vloer in het Stadion De Taeye van KFC Heist.

En er is nog meer nieuws want de loyale abonnees mogen binnenkort niet alleen gratis de Brugse Metten tegen het Portugese Sporting meepikken, ook de thuismatch in de derde voorronde van de Champions League is zonder extra ticket bij te wonen. Afspraak op 6/7 of 13 augustus 2019.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.