Nakamba al week onwettig afwezig, maar oplossing lijkt in de maak

Marvelous Nakamba (Club Brugge - Zulte Waregem)

Bij Club nog steeds geen spoor van Marvelous Nakamba. Onze Zimbabwaanse balveroveraar is nu al een week onwettig afwezig, maar intussen lijkt een oplossing wél nabij: met name een transfer.

22 juli 2019 10:10 - De 25-jarige defensieve middenvelder heeft zijn zinnen gezet op een overgang naar Engeland, meer bepaald naar Aston Villa. Het Nieuwsblad weet – via de entourage van Nakamba – dat een deal op clubniveau in de maak is.

De verkoop van de speler zou blauw-zwart 12 miljoen opleveren. Naast de nieuwe ploeg van Wesley Moraes en Björn Engels zouden ook nog andere teams in de running zijn, maar Aston Villa is de meest concrete piste. De kans dat Nakamba alsnog in Brugge blijft, is zo goed als onbestaande.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.