‘Nakamba nog niet officieel weg, maar Club heeft wél al stevige vervanger op het oog’

Dennnis en Nakamba (Club Brugge - Gent)

Het officialiseren van de transfer van Marvelous Nakamba naar Aston Villa lijkt nog slechts een kwestie van tijd, maar intussen zou Club Brugge al lonken naar een vervanger voor de defensieve middenvelder.

27 juli 2019 11:50 - Zo wordt blauw-zwart gelinkt aan niemand minder dan Giannelli Imbula. De in Vilvoorde geboren Congolese middenvelder – die qua profiel, fysieke capaciteiten en kwaliteiten dicht aanleunt bij Nakamba – zit op een zijspoor bij het Engelse Stoke City en zou een overgang naar Brugge best zien zitten.

Imbula (26), die destijds Frans jeugdinternational was, werd de voorbije seizoenen uitgeleend aan het Franse Toulouse en het Spaanse Rayo Vallecano. Het Engelse Stoke had hem in februari 2016 nog voor een slordige 24 miljoen euro weggekaapt bij de Portugese topclub FC Porto.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.