Nice! Wesley geeft in Engeland meteen visitekaartje af met prachtige assist

©  The Villa Zone

Hoe zou het intussen nog zijn met Wesley Moraes? Onze gewezen Braziliaanse knuffelbeer is zich bij Aston Villa volop aan het integreren en op sportief vlak liet hij in een oefenpartij al meteen zijn kunnen zien.

22 juli 2019 12:33 - De 22-jarige spits tekende in een wedstrijd in de voorbereiding tegen derdeklasser Shrewsbury Town meteen voor een heerlijke assist aan het adres van Scott Hogan. Het was meteen ook het enige doelpunt van The Villans in een krappe 0-1 overwinning. Well done, Wesley!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.