Nieuwe spits David Okereke steelt ook naast het veld al de show in hilarisch filmpje

 ©  Club Brugge

De Brugse Metten waren een uiterst aangename kennismaking met onze nieuwe spits David Okereke. De 21-jarige Nigeriaan scoorde meteen en was ook voor het overige erg dreigend. En ook naast het veld is het klaarblijkelijk een onnavolgbare kerel die maar wat graag opvalt. Dat blijkt alvast helemaal uit onderstaand (portret)filmpje!

24 juli 2019 16:24 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.