Nieuwe spits Genk kon naar Club, maar legt uit waarom hij voor kampioen koos

Emmanuel Dennis (Club Brugge - KRC Genk)

Met Stephen Odey heeft landskampioen KRC Genk er een nieuwe aanvaller bij. De 21-jarige Nigeriaan schermde ook met interesse van Club Brugge, maar heeft een duidelijke reden voor zijn keuze voor Limburg.

05 juli 2019 17:26 - Het Afrikaanse talent, erg explosief en doelgericht, legt uit waarom hij bij Genk tekende: “Ook Club Brugge was geïnteresseerd, maar ik heb voor Genk gekozen omdat ik hier meer speelgelegenheid zal krijgen”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

“Ik heb ook raad gevraagd aan mijn goede vriend Victor Osimhen en hij was lovend”, aldus Odey. De nieuwe aanvaller van Genk komt over van het Zwitserse FC Zürich en kostte de uittredende kampioen 3,5 miljoen euro.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.