Niks dan lof voor prestatie van aanwinst: “Deli-cious” en “Absolute topaankoop”

© Club Brugge

De fans van Club Brugge waren gisteren weer massaal op post op de sociale media om de prestatie van hun geliefde team te beoordelen. Er weerklonk tijdens en na de match op de Freethiel heel wat lof over de uitmuntende prestatie van onze defensieve aanwinst Simon Deli.

28 juli 2019 18:23 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.