OFFICIEEL: Club haalt met Percy Tau extra offensieve versterking in huis

 ©  Club Brugge

Wat al een weekje in de lucht hing, is nu ook officieel: Percy Tau komt de blauw-zwarte rangen versterken. Club maakte de komst van de 25-jarige pocketaanvaller afgelopen voormiddag bekend op de clubswebsite.

29 juli 2019 12:11 - Zoals verwacht wordt de Zuid-Afrikaanse international, die vorig jaar hoge ogen gooide bij Union in 1B, voor één seizoen gehuurd van het Engelse Brighton & Hove Albion uit de Premier League.

Tau kan zowel centraal als op de flanken worden uitgespeeld en geeft Philippe Clement zo extra offensieve mogelijkheden. Vorig seizoen was hij goed voor 13 goals en 13 assists in 35 matchen, behoorlijk straffe cijfers.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.