OFFICIEEL: Club kondigt komst van landgenoot Krépin Diatta aan

© Club Brugge

Met Krépin Diatta hebben we een echte parel in huis en aangezien de transfer van onze Senegalese winger zo’n schot in de roos is, heeft Club nu ook een jonge landgenoot van onze international binnengehaald.

09 juli 2019 09:25 - Amadou Sagna, zo heet de nieuwe aanwinst van blauw-zwart. En onze Afrikaanse nieuwkomer heeft heel wat gemeen met zijn landgenoot Diatta want het betreft eveneens een 20-jarige flankaanvaller.

Sagna zette in Jan Breydel zijn handtekening onder een contract voor vier seizoenen en komt over van Cayor Foot in zijn thuisland.

Onze kersverse aanwinst liet onlangs nog mooie dingen zien op het WK-20 in Polen en mocht zelfs de bronzen schoen mee huiswaarts nemen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.