OFFICIEEL: Denswil tekent bij nieuwe club en neemt op prachtige manier afscheid

Denswil en Decarli (Club Brugge - Sint-Truiden)

Wat al een paar dagen in de lucht hing, is nu ook officieel in kannen en kruiken: Stefano Denswil verlaat Club Brugge en gaat een nieuwe uitdaging aan bij het Italiaanse Bologna.

06 juli 2019 12:51 - Onze 26-jarige linksvoetige centrale verdediger droeg maar liefst 4,5 jaar het shirt van blauw-zwart en kende heel wat successen in Jan Breydel: twee landstitels, twee Supercups en een Belgische beker.

Denswil tekent in de Serie A een contract voor drie seizoenen inclusief optie. In totaal kwam onze Nederlandse sterkhouder 177 keer in actie bij Club, daarin scoorde hij 10 keer en leverde hij 5 assists af.

Bekijk hieronder hoe Uncle Dens – die samen met Ruud Vormer, Hans Vanaken en Jelle Vossen tot de ervaren leiders in de kleedkamer behoorde – afscheid nam van zijn ploegmaats én de trouwe supporters. Kippenvel!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.