Okereke over transferprijs van acht miljoen euro: “Het zorgt voor een beetje druk”

Club Brugge telde zo’n acht miljoen euro neer voor nieuwe aanvaller David Okereke. De Nigeriaan kwam over van het Italiaanse Spezia.

25 juli 2019 13:50 - Acht miljoen is veel geld voor een Belgische club, dat weet ook Okereke. “Ja, dat is big money. In het voetbal kiest de club en niet de speler de transferprijs. Als een club bereid is dat bedrag voor je te betalen, is het aan de speler om te proberen die prijs te rechtvaardigen”, vertelt hij aan Het Nieuwsblad.

De aanvaller voelt toch een beetje druk. ”Het zorgt voor een beetje druk, maar de coach en de ploegmaats helpen me. Hoe harder je vecht, hoe meer goeie wedstrijden je zal spelen. Ik ga dus vechten om die 8 miljoen te rechtvaardigen. En glimlachen op de mensen hun gezichten te toveren.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.