Ondanks 1-3 zege wordt één speler toch geviseerd: “Verkoop hem maar snel”

Een mooie collectieve prestatie was het die Club afgelopen zaterdag op de mat legde op de Beverse Freethiel. En toch was er één speler die een beetje uit de toon viel en op Twitter de nodige kritiek te verduren kreeg: onze begin vorig seizoen nog flitsende linksbuiten Arnaut Danjuma.

29 juli 2019 13:31 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.