Ontgoochelend voor Clubfans: Diaby ontbreekt vanavond bij Sporting

Abdoulay Diaby (Club Brugge - Sint-Truiden)

Wie vanavond uitkeek naar de comeback van Abdoulay Diaby is eraan voor de moeite. De Malinese spits ontbreekt in de selectie van Sporting Lissabon voor de Brugse Metten in Jan Breydel.

19 juli 2019 11:00 - De 28-jarige Diaby vertoefde tot voor kort op de Africa Cup met Mali en geniet momenteel nog van een welverdiende vakantie. Onze gewezen aanvaller droeg drie seizoenen het shirt van blauw-zwart en had een groot aandeel in onze twee recente landstitels. Vooral onderstaande memorabele doelpunten tegen Anderlecht staan voor altijd in ons geheugen gegrift:

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.