‘Percy Tau al in Brugge gesignaleerd, deal bijna helemaal rond’

Cantusgezangen (Club Brugge - Gent)

Exit Marvelous Nakamba, enter Percy Tau. De 25-jarige aanvaller die vorig jaar het mooie weer maakte bij Union in 1B zou inmiddels zelfs al in Brugge vertoeven.

26 juli 2019 09:32 - De Zuid-Afrikaan Tau wordt volgens Het Nieuwsblad gehuurd van het Engelse Brighton & Hove Albion. De deal tussen beide clubs is zo goed als rond, de speler zelf had zijn keuze voor Club al gemaakt.

Percy Tau, die ook international is, is al de zesde nieuwkomer bij blauw-zwart na Sobol, Deli, Okereke, Kossounou en Sagna. Vorig jaar was hij in tweede klasse goed voor 13 goals en 13 assists in 35 matchen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.