Preud’homme geeft toe: “Met hem heeft het bij Club Brugge echt gebotst”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

Michel Preud’homme zal zijn jaren bij Club Brugge niet snel vergeten en zelfs nu hij opnieuw coach van Standard is, komt hij nog geregeld terug op zijn periode bij blauw-zwart. Zo heeft hij het in een interview bijvoorbeeld over zijn toenmalige relatie met Obbi Oulare.

24 juli 2019 11:54 - “Kijk, je moet je jongens helpen en ze de hand reiken. Er zijn ook veel spelers geweest die nadien zeggen: ‘Had ik maar geluisterd.’ Met Obbi bijvoorbeeld heeft het op een gegeven moment bij Club Brugge echt gebotst. Daarna viel het kwartje bij hem en kwam hij terug naar Standard. Misschien heb ik hem daarmee geholpen om iemand anders te worden”, stelt de 60-jarige MPH in Het Nieuwsblad.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.