Preud’homme over ex-Clubspeler die zijn talent vergooide: “Die had echt alles”

Michel Preud'homme happy (Club Brugge - Anderlecht)

Michel Preud’homme is toe aan zijn tweede seizoen bij Standard en lijkt klaar om te oogsten, net zoals hij dat bij Club Brugge destijds deed in zijn derde jaar. Bij blauw-zwart zag hij veel goeie spelers de revue passeren, maar toch slaagden ze niet allemaal.

23 juli 2019 10:09 - “Ik heb veel spelers gezien die er niet alles hebben uitgehaald. Felipe Gedoz bij Club bijvoorbeeld. Die had echt alles. Jammer genoeg had hij ergens anders geen structuur. Je hebt het ook andersom. Zo heeft Timmy Simons er echt alles uitgehaald”, stelt Preud’homme in Het Nieuwsblad.

De intussen 26-jarige Braziliaan Gedoz belandde in de zomer van 2014 samen met zijn maatje José Izquierdo in Brugge en kende een sterke beginperiode in Jan Breydel, maar deemsterde vervolgens langzaam maar zeker weg door blessures, overgewicht en een gebrek aan professionalisme.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.